202: Mycket gott 110/365

Testar en ny recept  plugin som verkar ganska lätt. Så Claes-Olof hittade receptet i Aftonbladet och vi lagade till rätten i dag. Riktigt gott och enkelt att laga.

Lövbiff i tomatsås med parmesanost

 

Lövbiff i tomatsås med parmesanost. När du kokar lövbiffen i tomatsåsen blir den otroligt mör och mjuk och såsen får en väldigt god smak. Servera med tagliatelle eller en god sallad till.

  • Prep Time10 min
  • Cook Time30 min
  • Total Time40 min
  • Serving Size4 per

Ingredienser

    • 800 g tomatsås med parmesan
    • 500 g lövbiff
    • 4 portioner pasta
    • 1 dl riven parmesanost
    • svartpeppar

     

Gör så här

1

  • Koka upp tomatsåsen i en vid kastrull.
  • Dela lövbiffarna i två delar. Lägg försiktigt ner lövbiffskivorna i tomatsåsen och se till att den täcker överallt. Späd med lite vatten om såsen känns för tjockt.
  • Låt koka under lock i cirka 20 minuter eller tills lövbiffen är väl genomkokt.
  • Koka under tiden pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Servera lövbiffen med nykokad pasta eller tillsammans med ett gott surdegsbröd och sallad.
  • Vrid ett varv med pepparkvarnen över tallriken precis innan servering och strö på lite nyriven parmesanost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

@templatesyard